Acasă Canada Online Puja Focului în Kalachakra pentru purificarea tantrică

Puja Focului în Kalachakra pentru purificarea tantrică

Acest buton este DOAR pentru înregistrarea la participarea online
Pentru a participa la acest eveniment în persoană, vă rugăm să vă  înregistrați pentru eveniment aici here. Dacă participați în persoană, vă rugăm să aduceți ofrandele la ușă și să scrieți numele fiecărei persoane căreia doriți să-i aduceți ofrandele, atunci cînd intrați la eveniment

La solicitarea studenților din Canada, Khentrul Rinpoche va conduce Regele Rugăciunilor de Puja Focului- Jinsek.

Există multe tipuri de Jinsek, dar toate se concentrează pe purificare. Există o ofrandă extinsă, cu multe substanțe diferite introduse în foc, fiecare fiind legată de obținerea unor rezultate benefice diferite. Acest lucru creează condiția de a purifica karma negativă și corpul oricui. Jinsek este cel mai profund nivel de ofrandă de foc, iar Kalachakra este conectată la cel mai înaltă yoga tantra. El purifică mult karma, la un nivel profund. Oricine poate participa la această puja.

În Vajrayana, noi aducem ofrande prin puja pentru a ne crea o conexiune karmică mai puternică, spre a-i întări rezultatul. Întrucât ne rugăm pentru toate ființele simțitoare, toată lumea are o mică legătură cu puja. Pentru ca conexiunea să fie mai puternică și să aibă un rezultat mai direct, trebuie să ne întărim conexiunea cu puja și cu maestru. Realizăm acaesta prin aducerea de ofrande prin puja. O altă modalitate este să efectuați singur puja, sau împreună cu un maestru. Dacă doriți să îl ajutați ca sponsor, să faceți o ofrandă pentru a crea o conexiune karmică, pentru ca să vă purificați karma dumneavoastră sau a celor dragi, vă rugăm să alegeți un nivel de ofrandă și să le includeți numele.

ORAR PE ZONE:

Melbourne, Australia – Wednesday October 04, 2023 / 9:00 AM
Hong Kong, Shanghai, Mongolia, Singapore and Taiwan – Wednesday October 04, 2023 / 7:00 AM
Hanoi, Vietnam – Wednesday October 04, 2023 / 6:00 AM
Romania – Miercuri, 4 Octombrie, 2023 / 2:00 AM
Central Europe and South Africa – Wednesday October 04, 2023 / 1:00 AM
Sao Paulo, Brazil – TUESDAY October 03, 2023 / 8:00 PM
East Coast USA, Toronto – TUESDAY October 03, 2023 / 7:00 PM
West Coast USA – TUESDAY October 03, 2023 / 4:00 PM

Informații Zoom
Zoom Link:
https://us02web.zoom.us/j/87266161673?pwd=bWVSTWN5Tkh3anNLZ3Y1ZnhaV1dHQT09
Webinar ID: 872 6616 1673
Passcode: 108108

Tags:

Data

Oct 03 2023
Expirat!

Timp

Toronto Timezome
7:00 pm - 8:00 pm

Ora locală

  • Zona orară: Asia/Tbilisi
  • Data: Oct 04 2023
  • Timp: 3:00 am - 4:00 am

Locație

Manjushri Buddhist Center
1926 Burnhamthorpe Rd E, Mississauga, ON L4X 2S8
Categorie

Vorbitor

  • Khentrul Rinpoche
    Khentrul Rinpoche
    Maestru Jonang Kalachakra

    Khentrul Rinpoché Jamphel Lodrö este fondatorul și directorul spiritual al organizației Dzokden. Este, de asemenea, autorul a numeroase cărți printre care: “Dezvăluirea adevărului vostru sacru” (“Unveiling Your Sacred Truth”), “The Great Middle Way: Clarifying the Jonang View of Other-Emptiness”, “A Happier Life” și “The Hidden Treasure of the Profound Path”.

    Rinpoché și-a petrecut primii 20 de ani din viață pe platourile din Tibet, îngrijind yaci și recitând mantre. Inspirat de bodhisattva, el și-a părăsit familia pentru a studia în diferite mănăstiri sub îndrumarea a peste douăzeci și cinci de maeștri aparținând tuturor tradițiilor budismului tibetan. Datorită abordării sale nepărtinitoare, a primit titlul de maestru Rimé (non-sectarian) și a fost identificat drept reîncarnarea faimosului maestru Kalachakra, Ngawang Chözin Gyatso. El este considerat de asemenea a fi o emanație a marelui Bodhisattva Akashagarbha. Cu toate că la baza învățăturilor lui Rinpoché se află recunoașterea valorii ce decurge din diversitatea tradițiilor spirituale existente în această lume, el se axează asupra tradiției Jonang – Shambhala. Deși mulți experți din vest au considerat că această tradiție este pierdută, Rinpoché a descoperit că ea deține cele mai avansate învățături Kalachakra (roata timpului), conținând metode profunde de armonizare a universului exterior cu lumea interioară a corpului și minții. Începând cu 2014, Rinpoche a călătorit în peste 30 de țări, îndrumându-și discipolii spre realizarea adevărului lor sacru, a potențialului nelimitat, prin prezentarea clară, sistematică și graduală a căii Kalachakra spre iluminare. Învățându-i pe oameni să cultive o minte flexibilă și să înlăture prejudecățile, Khentrul Rinpoché aspiră la crearea unor comunități bazate pe compasiune, care să transforme această lume într-o eră de aur a păcii și armoniei.

X
Cod QR