Acasă Online Statele Unite ale Americii Karma noastră globală, Profeția despre Shambhala și viitoarea Eră de Aur pe Pământ

Karma noastră globală, Profeția despre Shambhala și viitoarea Eră de Aur pe Pământ

Aceasta este o discuție publică GRATUITĂ și va fi disponibilă atât în persoană, cât și online.
Puteți face o ofrandă online aici pentru a ne sponsoriza costurile

Nu se asigură traducere live în limba română.

Este nevoie de curaj pentru a te transforma, pentru a te schimba, pentru a aduce o perioadă de abundență și pace. În această perioadă ne aflăm în momente incredibil de dificile. Lumea se schimbă rapid. Deși oamenii ar putea crede că totul se înrăutățește odată cu revoltele, pandemia și problemele economice și politice, totuși există o oportunitate rară de a ne transforma rapid.

Ai curajul să fii unul dintre oamenii care o transformă în bine? Noi nu suntem observatori pasivi în lume. Prin practica autentică a Dharmei, noi avem o șansă enormă de a ne schimba lumea în Era de Aur a păcii, armoniei și abundenței

Ce înseamnă să manifești pacea și armonia?

Khentrul Rinpoche va oferi învățături despre semnificația și originea Dharmei Dzokden (Dharma Erei de Aur) la care se referă Taranatha și Dolpopa. El va explica modul în care Tantra Kalachakra prezice un timp de pace și armonie pentru planeta noastră și cum putem grăbi această epocă. Formați o conexiune mai puternică cu Shambhala prin înțelegerea etapelor prin care a trecut Tărâmul Pur al Shambhalei pentru a realiza pacea și armonia. Învață și decide ce poți face singur pentru a contribui la manifestarea Dzokden, a Erei de aur.

Prin discuții, întrebări și răspunsuri și împărtășiri de-a lungul zilei, vom ajunge la o înțelegere a modului în care noi personal putem face parte din această schimbare globală, pentru a aduce chiar acum Era de Aur pe pământ.

Program pe zone de fus orar

România -LUNI, 7 Octombrie 2024/4.00 AM

Informații Zoom

Zoom Link: https://us02web.zoom.us/j/84179167224?pwd=5eamwPd3hLqm8MlTcwGvhkX0WLHKgB.1
Webinar ID: 841 7916 7224    Parola: 108108

ÎNTREBĂRI?
Transmiteți email la  [email protected]

Eveniment de carte

Form/ticket icon pictogramă
RSVP pentru a participa în persoană
Fără costuri
Form/up small icon pictogramă Form/down small icon pictogramă
Disponibil Bilete: Nelimitat

Vă rugăm să confirmați participarea pentru a rezerva un loc pentru participarea în persoană.

Biletul "RSVP pentru a participa în persoană" este epuizat. Puteți încerca un alt bilet sau o altă dată.
Tags:

Data

Oct 06 2024

Timp

Berkeley, California Timezone
6:00 pm - 8:00 pm

Ora locală

  • Zona orară: America/New_York
  • Data: Oct 06 2024
  • Timp: 9:00 pm - 11:00 pm

Locație

Berkeley Shambhala Meditation Center
Berkeley Shambhala Meditation Center
2288 Fulton St Suite 203, Berkeley, CA 94704, United States
Site web
https://berkeley.shambhala.org/ 
ÎNREGISTRARE

Vorbitor

  • Khentrul Rinpoche
    Khentrul Rinpoche
    Maestru Jonang Kalachakra

    Khentrul Rinpoché Jamphel Lodrö este fondatorul și directorul spiritual al organizației Dzokden. Este, de asemenea, autorul a numeroase cărți printre care: “Dezvăluirea adevărului vostru sacru” (“Unveiling Your Sacred Truth”), “The Great Middle Way: Clarifying the Jonang View of Other-Emptiness”, “A Happier Life” și “The Hidden Treasure of the Profound Path”.

    Rinpoché și-a petrecut primii 20 de ani din viață pe platourile din Tibet, îngrijind yaci și recitând mantre. Inspirat de bodhisattva, el și-a părăsit familia pentru a studia în diferite mănăstiri sub îndrumarea a peste douăzeci și cinci de maeștri aparținând tuturor tradițiilor budismului tibetan. Datorită abordării sale nepărtinitoare, a primit titlul de maestru Rimé (non-sectarian) și a fost identificat drept reîncarnarea faimosului maestru Kalachakra, Ngawang Chözin Gyatso. El este considerat de asemenea a fi o emanație a marelui Bodhisattva Akashagarbha. Cu toate că la baza învățăturilor lui Rinpoché se află recunoașterea valorii ce decurge din diversitatea tradițiilor spirituale existente în această lume, el se axează asupra tradiției Jonang – Shambhala. Deși mulți experți din vest au considerat că această tradiție este pierdută, Rinpoché a descoperit că ea deține cele mai avansate învățături Kalachakra (roata timpului), conținând metode profunde de armonizare a universului exterior cu lumea interioară a corpului și minții. Începând cu 2014, Rinpoche a călătorit în peste 30 de țări, îndrumându-și discipolii spre realizarea adevărului lor sacru, a potențialului nelimitat, prin prezentarea clară, sistematică și graduală a căii Kalachakra spre iluminare. Învățându-i pe oameni să cultive o minte flexibilă și să înlăture prejudecățile, Khentrul Rinpoché aspiră la crearea unor comunități bazate pe compasiune, care să transforme această lume într-o eră de aur a păcii și armoniei.

X
Cod QR