fbpx
Home Online: Poveștile lui Dolpopa și ale celor 14 mari discipoli ai săi cu Khentrul Rinpoche

Online: Poveștile lui Dolpopa și ale celor 14 mari discipoli ai săi cu Khentrul Rinpoche

PROGRAMAREA ÎN FUNCȚIE DE FUSUL ORAR

9 decembrie 2021
7:30 PM Melbourne, Australia
4:30 PM Hong Kong și Shanghai
9:30 AM Austria, Viena
3:30 AM New York, New York, SUA
1:30 AM San Francisco, CA SUA.

TEMATICA DISCUȚIILOR
Marele Kuhkhyen Dolpopa Sherab Gyaltsen, expozantul Dharmei Dzokden, a avut mulți mari discipoli. Rinpoche va împărtăși povești din viața lui Dolpopa, precum și a unora dintre cei mai prețioși discipoli ai săi, pentru a ne inspira spre Dharma.

ZOOM INFO
https://us02web.zoom.us/j/86933017778?pwd=bGFYaVlOQTN2dzBXdGM1Szl0QlI1dz09
Cod de acces: dzokden
ID-ul webinarului: 869 3301 7778

Date

Dec 09 2021
Expired!

Local Time

  • Timezone: America/New_York
  • Date: Dec 09 2021

Speaker

  • Khentrul Rinpoche
    Khentrul Rinpoche
    Maestru Jonang Kalachakra

    Khentrul Rinpoché Jamphel Lodrö este fondatorul și directorul spiritual al organizației Dzokden. Este, de asemenea, autorul a numeroase cărți printre care: “Dezvăluirea adevărului vostru sacru” (“Unveiling Your Sacred Truth”), “The Great Middle Way: Clarifying the Jonang View of Other-Emptiness”, “A Happier Life” și “The Hidden Treasure of the Profound Path”.

    Rinpoché și-a petrecut primii 20 de ani din viață pe platourile din Tibet, îngrijind yaci și recitând mantre. Inspirat de bodhisattva, el și-a părăsit familia pentru a studia în diferite mănăstiri sub îndrumarea a peste douăzeci și cinci de maeștri aparținând tuturor tradițiilor budismului tibetan. Datorită abordării sale nepărtinitoare, a primit titlul de maestru Rimé (non-sectarian) și a fost identificat drept reîncarnarea faimosului maestru Kalachakra, Ngawang Chözin Gyatso. El este considerat de asemenea a fi o emanație a marelui Bodhisattva Akashagarbha. Cu toate că la baza învățăturilor lui Rinpoché se află recunoașterea valorii ce decurge din diversitatea tradițiilor spirituale existente în această lume, el se axează asupra tradiției Jonang – Shambhala. Deși mulți experți din vest au considerat că această tradiție este pierdută, Rinpoché a descoperit că ea deține cele mai avansate învățături Kalachakra (roata timpului), conținând metode profunde de armonizare a universului exterior cu lumea interioară a corpului și minții. Începând cu 2014, Rinpoche a călătorit în peste 30 de țări, îndrumându-și discipolii spre realizarea adevărului lor sacru, a potențialului nelimitat, prin prezentarea clară, sistematică și graduală a căii Kalachakra spre iluminare. Învățându-i pe oameni să cultive o minte flexibilă și să înlăture prejudecățile, Khentrul Rinpoché aspiră la crearea unor comunități bazate pe compasiune, care să transforme această lume într-o eră de aur a păcii și armoniei.

QR Code