fbpx
Home Australia Online 2024 Purificare tantrică: Atelier de Puja focului

2024 Purificare tantrică: Atelier de Puja focului

Acest eveniment este disponibil atât în persoană, cât și online.

Aceasta este o oportunitate incredibilă de a învăța cum să practici puja pentru a genera cantități mari de merit și pentru purificare. În Vajrayana există multe tipuri de puja de ardere de ofrande, care folosesc focul. Acestea pot fi clasificate în 3 categorii principale, Sur (ofrandă de miros), Sang Chö (ofrandă ofertă de fum) și Jinsek (ofrandă de foc). Toate aceste practici conțin în ele o semnificație incredibil de profundă, ceea ce creează condițiile pentru acumularea simultană a meritului și a înțelepciunii. Deși fiecare practică îi invită pe Buddha, Bodhisattva, protectorii Dharmei, zeitățile locale și ființele celor 6 tărâmuri, printre toate celelalte, la practică, ele au diferite obiecte de focalizare pentru karma cu care lucrează.

Khentrul Rinpoche a fost de acord să ne învețe despre aceste trei tipuri de ofrande de foc. El a compus și aranjat compoziții din aceste puja, pe care poate face un student le într-o formă extinsă și, de asemenea, simplă, acasă, după acest atelier. Duminică va interpreta regele Puja de foc, puja de foc pașnică Kalachakra, scrisă de către Bamda Gelek Gyatso și Lama Lutrin. Acesta este mai mare și mai extinsă decât ceea ce ne va învăța el ca să o facem pentru noi înșine.

Cele 3 practici de ofrandă


Sur Dotgu Kuntsol –Darul pentru toate necesitățile
Sur Dotgu Kuntsol –Darul pentru toate necesitățile
Sur este o ofrandă de miros, care folosește focul pentru a arde o colecție de ofrande  spre a crea o ofrandă ce e trimisă. Accentul principal e pus pe toate ființele bardo, fantomele înfometate, oricine are o suferință incredibilă și oricine față de care avem o datorie karmică. Aceasta este folosită în mod obișnuit ca o ofrandă pentru a purifica datoriile noastre karmice personale, precum  și pe cele ale strămoșilor noștri, în beneficiul tuturor ființelor simțitoare.

Sang Chodtrun Gyatso – Oceanul ofrandelor
Sang Chodtrun Gyatso – Oceanul ofrandelor
Deși timp ce acesta îi invită pe toți Buddha, Bodhisattva și toate zeitățile, accentul principal este pus pe zeitățile locale și pe protectorii Dharmei. Ofranda  sang chö (de fum) ajută la eliminarea obstacolelor karmice din viața noastră samsarică, pentru a avea o naștere umană prețioasă pentru a practica Dharma.

Jinsek Dropan Gyatso – Oceanul beneficiilor
Jinsek Dropan Gyatso – Oceanul beneficiilor
Există multe tipuri de Jinsek, dar toate se concentrează pe purificare. Există o ofrandă extinsă, cu multe substanțe diferite introduse în foc, fiecare fiind legată de crearea de rezultate benefice diferite. Aceasta creează condiția de a purifica karma negativă și corpul oricui.

Atelierul practic include:

-Învățături despre diferitele tipuri de Puja focului- Sur, Sang Chö și Jinsek
-Demonstrație despre cum să faci fiecare tip de Puja acasă, într-o formă simplă
-Instrucțiuni și rugăciuni pentru a le putea practica singur
-Va exista o oportunitate pentru întrebări și împărtășire pe parcursul celor două zile
-Audio cu intonarea celor 3 Puja de foc
-Lista de ingrediente și consumabile necesare ca să faceți Puja
-Instrucțiuni despre cum să aprindeți un foc pentru diferitele tipuri de puja

Sponsorizați Puja
Mulți oameni se bucură de vizionarea online a diferitelor Puja interpretate de Lama, crezând că primesc un beneficiu imens. De asemenea, în occident se obișnuiește ca oamenii să-i ceară unui Lama să se roage pentru ei, fără a face niciun fel de ofrandă, sau fără a avea o legătură personală cu acesta. Deși tu, ca una dintre toate ființele simțitoare, ești conectat la rezultatele Puja făcute în beneficiul tuturor ființelor simțitoare, conexiunea karmică este incredibil de slabă și, prin urmare, la fel e și rezultatul. În mod normal, în anumite momente din viața cuiva, când sunt necesare o Puja sau rugăciuni pentru a-ți purifica diferite datorii karmice, obstacole sau boli bazate pe cauze karmice, se obișnuiește să se facă ofrande financiare către Lama solicitând rugăciuni și Puja. Acest lucru creează o conexiune karmică mai puternică cu Puja, ceea ce creează un rezultat karmic mai puternic.

$
 
Dedicate this Donation

Honoree Details

Notification Details

255 Characters left
Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.
Billing Details

Donation Total: $100.00

Program pe zone
România
SÂMBĂTĂ 18 mai 2024
12:00 PM(noaptea) – Sur Dotgu Kuntsol – Puja Cadoul pentru toate necesitățile
1:30 AM – Scurt comentariu  despre Dotgu Kuntsol – Cadoul pentru toate necesitățile
4:00 AM – Sang Chodtrun Gyatso – Oceanul de ofrande
5:30 AM – Scurt comentariu  despre Sang Chodtrun Gyatso – Oceanul de ofrande

DUMINICĂ 19 mai 2024
1:00 AM(noaptea)  –Regele Puja focului Kalachakra Jinsek (mai extinsă decât  Jinsek Dropan Gyatso
4:30 aM – Comentariu și instrucțiuni despre cum să faci Jinsek Dropan Gyatso – Oceanul de beneficii

Cum funcționează un curs online

Materiale de curs preînregistrate
Veți primi linkul către curs în centrul de învățare Dzokden. Înainte de începerea cursului, vor fi disponibile câteva videoclipuri și informații despre cum să exersați acasă într-un mod simplu.

Materiale de curs live
Cursul se va desfășura prin „Zoom”. Pentru a accesa sesiunile, trebuie să descărcați aplicația Zoom pe dispozitivul prin care doriți să vă alăturați. Vă vom furniza linkul Zoom (precum și ID-ul de întâlnire și parola Zoom) creat de Dzokden. Veți avea nevoie de acest link (sau alternativ Zoom Meeting-ID și parola) pentru a accesa sesiunile online

Informații Zoom
Informațiile despre zoom vor fi furnizate cel mai târziu cu două zile înainte de evenimentul online în e-mailul vostru, precum și în centrul de învățare Dzokden.

Acces la Materiale Video Ulterior
Accesul la retragere și toate rugăciunile vă vor fi oferite în Centrul de învățare online al  Dzokden. Încurajăm pe toată lumea să se conecteze la retragerea transmisă în direct în timp real, dar dacă acest lucru nu este posibil, vă puteți conecta în continuare la centrul de învățare după retragere și puteți accesa tot conținutul retragerii. Acest material de retragere va fi pus în Centrul de învățare cât mai curând posibil după fiecare sesiune. Transmisiile orale trebuie primite în timp real. Nu sunt niciodată înregistrate.

Întrebări?
Vă rugăm să ne scrieți la adresa de  email [email protected]

Book Event

Sponsor Program Fee $150 USD

This allows one ticket either online or in-person. Paying this amount helps those who can't afford to make an offering to attend the event. It also helps sponsor the event and others like it.

Available Tickets: Unlimited
The Sponsor Program Fee ticket is sold out. You can try another ticket or another date.
Regular Program Fee $100 USD

One ticket for in-person or online attendance.

Available Tickets: Unlimited
The Regular Program Fee ticket is sold out. You can try another ticket or another date.
Reduced Program Fee $50 USD

For those with limited income or ability to attend we have the reduced program fee. If you are a monastic member email [email protected] for a fee waiver. No one is turned away for lack of money for the online attendance. If you need further help, email [email protected]

Available Tickets: Unlimited
The Reduced Program Fee ticket is sold out. You can try another ticket or another date.

Date

May 18 - 19 2024

Time

Melbourne, Australia Timezone
All Day

Local Time

  • Timezone: America/New_York
  • Date: May 17 - 19 2024
  • Time: All Day

Zoom Webinar

Location

Tibetan Buddhist Rime Institute
1584 Burwood Highway, Belgrave, Vic 3160 Australia
Category
REGISTER

Speaker

  • Khentrul Rinpoche
    Khentrul Rinpoche
    Maestru Jonang Kalachakra

    Khentrul Rinpoché Jamphel Lodrö este fondatorul și directorul spiritual al organizației Dzokden. Este, de asemenea, autorul a numeroase cărți printre care: “Dezvăluirea adevărului vostru sacru” (“Unveiling Your Sacred Truth”), “The Great Middle Way: Clarifying the Jonang View of Other-Emptiness”, “A Happier Life” și “The Hidden Treasure of the Profound Path”.

    Rinpoché și-a petrecut primii 20 de ani din viață pe platourile din Tibet, îngrijind yaci și recitând mantre. Inspirat de bodhisattva, el și-a părăsit familia pentru a studia în diferite mănăstiri sub îndrumarea a peste douăzeci și cinci de maeștri aparținând tuturor tradițiilor budismului tibetan. Datorită abordării sale nepărtinitoare, a primit titlul de maestru Rimé (non-sectarian) și a fost identificat drept reîncarnarea faimosului maestru Kalachakra, Ngawang Chözin Gyatso. El este considerat de asemenea a fi o emanație a marelui Bodhisattva Akashagarbha. Cu toate că la baza învățăturilor lui Rinpoché se află recunoașterea valorii ce decurge din diversitatea tradițiilor spirituale existente în această lume, el se axează asupra tradiției Jonang – Shambhala. Deși mulți experți din vest au considerat că această tradiție este pierdută, Rinpoché a descoperit că ea deține cele mai avansate învățături Kalachakra (roata timpului), conținând metode profunde de armonizare a universului exterior cu lumea interioară a corpului și minții. Începând cu 2014, Rinpoche a călătorit în peste 30 de țări, îndrumându-și discipolii spre realizarea adevărului lor sacru, a potențialului nelimitat, prin prezentarea clară, sistematică și graduală a căii Kalachakra spre iluminare. Învățându-i pe oameni să cultive o minte flexibilă și să înlăture prejudecățile, Khentrul Rinpoché aspiră la crearea unor comunități bazate pe compasiune, care să transforme această lume într-o eră de aur a păcii și armoniei.

QR Code