Acasă America de Nord Online Era de aur și Shambhala – Discuție la cald cu Khentrul Rinpoche și Judith Simmer-Brown

Era de aur și Shambhala – Discuție la cald cu Khentrul Rinpoche și Judith Simmer-Brown

Acesta este un eveniment GRATUIT. Puteți veni și să vă prezentați la locație pentru In-Person.
Pentru online, vă puteți înscrie pe link-ul de zoom găsit mai jos.

Suntem foarte încântați să oferim această conversație la cald între Khentrul Rinpoche și Judith Simmer-Brown, înainte de Împuternicirea Kalachakra de la Shambhala International. Renumita Tantră Kalachakra, cea mai detaliată din literatura Vajrayana, vorbește despre o epocă degenerată și viitoarea Eră de Aur. Învățăturile Shambhala, despre care se spune că sunt învățăturile interne ascunse ale Kalachakra, vizează o societate iluminată, impregnată de armonie, compasiune și războinicie (a compasiunii). Care sunt învățăturile Shambhala din Kalachakra, și cum se leagă ele cu Liniile de descendență terma și viziunile Maestrului Chogyam Trungpa Rinpoche?

Program pe zone:
Boulder, Colorado – WEDNESDAY September 20, 2023 / 6:30 PM
Melbourne, Australia – THURSDAY September 21, 2023 / 10:30 AM
Hong Kong, Shanghai, Mongolia, Singapore and Taiwan – THURSDAY September 21, 2023 / 8:30 AM
Hanoi, Vietnam – THURSDAY September 21, 2023 / 7:30 AM
Romania – JOI 21 Septembrie, 2023 / 3:30 AM
Central Europe and South Africa – THURSDAY September 21, 2023 / 2:30 AM
Sao Paulo, Brazil – WEDNESDAY September 20, 2023 / 9:30 PM
East Coast USA, Toronto – WEDNESDAY September 20, 2023 / 8:30 PM
West Coast USA – WEDNESDAY September 20, 2023 / 5:30 PM

Informații Zoom:
Informații despre Zoom:
Legătură Zoom:
https://us02web.zoom.us/j/88619230895?pwd=SnFRN0RlVkVyN2dhdGlDVTBabFBSUT09
ID-ul webinarului: 886 1923 0895
Cod de acces: 108108

Ofrande
Ofranda dumneavoastră către acest eveniment ne ajută să acoperim costul Programului de Împuternicire Kalachakra 2023 din Boulder, Colorado. Am preferat o gamă variabilă a acestui eveniment, pentru a asigura accesul oricui la nivel global, a celor care se gândesc să ia împuternicirea Kalachakra și doresc să înțeleagă această conexiune mai pe deplin. Această tematică a fost solicitată de multe ori în diferite zone ale lumii.

 

Tags:

Data

Sep 20 2023
Expirat!

Timp

Boulder, Colorado Timezone
6:30 pm - 8:30 pm

Ora locală

  • Zona orară: America/New_York
  • Data: Sep 20 2023
  • Timp: 8:30 pm - 10:30 pm

Locație

Boulder Shambhala Center
Boulder Shambhala Center
1345 Spruce St. Boulder 80302, CO
Site web
https://shambhala.org/

Vorbitori

  • Khentrul Rinpoche
    Khentrul Rinpoche
    Maestru Jonang Kalachakra

    Khentrul Rinpoché Jamphel Lodrö este fondatorul și directorul spiritual al organizației Dzokden. Este, de asemenea, autorul a numeroase cărți printre care: “Dezvăluirea adevărului vostru sacru” (“Unveiling Your Sacred Truth”), “The Great Middle Way: Clarifying the Jonang View of Other-Emptiness”, “A Happier Life” și “The Hidden Treasure of the Profound Path”.

    Rinpoché și-a petrecut primii 20 de ani din viață pe platourile din Tibet, îngrijind yaci și recitând mantre. Inspirat de bodhisattva, el și-a părăsit familia pentru a studia în diferite mănăstiri sub îndrumarea a peste douăzeci și cinci de maeștri aparținând tuturor tradițiilor budismului tibetan. Datorită abordării sale nepărtinitoare, a primit titlul de maestru Rimé (non-sectarian) și a fost identificat drept reîncarnarea faimosului maestru Kalachakra, Ngawang Chözin Gyatso. El este considerat de asemenea a fi o emanație a marelui Bodhisattva Akashagarbha. Cu toate că la baza învățăturilor lui Rinpoché se află recunoașterea valorii ce decurge din diversitatea tradițiilor spirituale existente în această lume, el se axează asupra tradiției Jonang – Shambhala. Deși mulți experți din vest au considerat că această tradiție este pierdută, Rinpoché a descoperit că ea deține cele mai avansate învățături Kalachakra (roata timpului), conținând metode profunde de armonizare a universului exterior cu lumea interioară a corpului și minții. Începând cu 2014, Rinpoche a călătorit în peste 30 de țări, îndrumându-și discipolii spre realizarea adevărului lor sacru, a potențialului nelimitat, prin prezentarea clară, sistematică și graduală a căii Kalachakra spre iluminare. Învățându-i pe oameni să cultive o minte flexibilă și să înlăture prejudecățile, Khentrul Rinpoché aspiră la crearea unor comunități bazate pe compasiune, care să transforme această lume într-o eră de aur a păcii și armoniei.

  • Judith Simmer-Brown
    Judith Simmer-Brown

    Judith Simmer-Brown, Ph.D., is Distinguished Professor of Contemplative and Religious Studies Emeritx at Naropa University in Boulder, Colorado, where she has taught since 1978. As Buddhist practitioner since the early 1970’s, she became a student of Chogyam Trungpa Rinpoche in 1974, and served as an acharya in Shambhala from 2000-2022. Her books are Dakini’s Warm Breath (Shambhala 2001)and Meditation and the Classroom: Contemplative Pedagogy for Religious Studies (SUNY 2011). She and her husband, Richard, have two adult children and four grandchildren.

X
Cod QR