fbpx
Home Hogyan illeszkedik a Kálacsakra a Modern Világunkba

Hogyan illeszkedik a Kálacsakra a Modern Világunkba

Ismerd meg, hogy ez az ősi tibeti bölcsesség hagyomány, hogyan fokozhatja és világíthatja meg a felébredés ösvényét a mindennapi életünkben. Ez nagyszerű lehetőség mindazok számára, akik nemrég részesültek a meghatalmazásban, és azok számára is, akik érdeklődnek a Kálacsakra iránt, hogy egyértelműen megismerjék, hogyan kell gyakorolni és alkalmazni a Kálacsakrát a modern világunkban.

Az élő közvetítések elérhetőek a Facebookon, és a Zoomon is.
6 alkalmas tanítás
Augusztus 5, 6, 12, 13, 19 és 20

Csatlakozás a Zoomon:
https://us02web.zoom.us/j/84254013344

IDŐZÓNÁK
https://www.timeanddate.com/worldclock/converter.html

21:30 Canberra, Melbourne, Sydney
19:30 Hong Kong, Szingapúr, Mongólia, Tajvan
05:30 Bhután
16:30 Kalifornia / 7:30 New York és Puerto Rico / 13:30 Ausztria és Dél-Afrika /
18:30 Vietnam

dátum

Aug 05 2020
Expired!

időpont

4:30 am - 6:00 am

Local Time

  • Timezone: Europe/Helsinki
  • Date: Aug 05 2020
  • Time: 2:30 pm - 4:00 pm

Résztvételi díj

Free

More Info

Join Zoom Now
Join Zoom Now

Speaker

  • Khentrul Rinpoche
    Khentrul Rinpoche
    Miatt Jonang Kalachakra

    Khentrul Rinpocsé Dzsamphel Lodrö a Dzokden alapítója és igazgatója. Rinpocse az alábbi könyvek szerzője: A szent igazságod feltárása I. II. III. kötet, A nagy középút: A más-üresség dzsonang nézetének magyarázata, Boldogabb élet, A mélységes ösvény rejtett kincse.

    Rinpoché életének első 20 évét jakpásztorként, mantrákat kántálva élte a tibeti fennsíkon. A bódhiszattvák ösztönzésére elhagyta családját, és különféle kolostorokban tanult, az összes tibeti buddhista hagyomány, több mint huszonöt mesterének irányítása alatt. Felekezeti elfogultságtól mentes megközelítése miatt Rimé (elfogulatlan) Mester címet kapott, és a híres Kálacsakra mester, Ngawang Chözin Gyatso reinkarnációjaként azonosították. Míg tanításainak középpontjában az a felismerés áll, hogy a világ minden szellemi hagyományának sokfélesége nagy jelentőséggel bír; ő maga a Jonang-Shambhala hagyományra összpontosít. A Kálacsakra (az idő kereke) tanításai mélységes módszereket tartalmaznak a külső környezetünk, illetve a testünk és tudatunk belső világának harmonizálására, hogy végül elérjük a béke és a harmónia aranykorát (dzokden).

QR Code