Home Ausztrália Online Kezdd az újévet lendülettel! Vadzsrapáni meghatalmazás és elvonulás

Kezdd az újévet lendülettel! Vadzsrapáni meghatalmazás és elvonulás

VADZSRAPÁNI: Szelidítsd meg démonaid

Használd ki az összes Buddha erejét, hogy megszelidítsd a megvalósítás előtt álló belső és külső akadályaidat. Vadzsrapáni, a tíz irány és a három idő összes Buddhája erejének megtestesítője, a tizedik szintű rettenthetetlen Bódhiszattva és a buddhista tantrák őrzője.

Khentrul Rinpocse Vadzsrapáni, akit a démonok legyőzője néven ismernek, egy egészen különleges meghatalmazását fogja megadni, és azt a gyakorlatot, amelyet Lutrin láma alkalmazott az elvonulása során, amikor kigyógyította magát a leprából. Ez a meghatalmazás és az elvonulás segíteni fogja a gyakorlókat, hogy alkalmazzák a harag erejét, hogy megszelídítsék az ösvényen felmerülő akadályokat.

KHENTRUL RINPOCSE SZEMÉLYES KAPCSOLATA VADZSRAPÁNIVAL

„Számomra Vadzsrapáni azért különleges, mert a gyökérlámámat, Láma Lobszang Trinlét a tényleges Vadzsrapáninak tekintették. Amikor ezt gyakorolta, egy hosszú magányos elvonulás során teljesen kigyógyította magát a leprából. Elvonulása végén elérte a nagy indiai mahásziddhák felismerését.

Gyökérlámám Vadzsrapániról szóló tanításai hihetetlenül különlegesek voltak. Mivel számos magas rangú láma érkezett a kolostorunkba, hogy megkapja tőle a Vadzsrapáni meghatalmazást, így én is sokszor megkaphattam. Ezek a lámák nem kételkedtek mesterem megvalósításában. Az igazi Vadzsprapáninak tekintették, látva, ahogy a Lámám hihetetlenül erős démonokat szelidít meg, akik ártani akartak a vidékünkön.

Ez a gyakorlat nagyon különleges a központunk számára, mivel a Shambhala király, Szucsandra, aki Buddhától kérte a Kálacsakra Tantra tanításokat, és aki elültette ezeket a tanításokat Shambhalában, Vadzsrapáni kivetülése volt.

A TANTRA ÉRZELMEK ÉS VADZSRAPÁNI

Ezen az elvonuláson Rinpocsé feltárja azt is, hogyan dolgozhatunk tovább Vadzsrapánival az életünkben, miközben egy hiteles tantrikus ösvényen haladunk, felhasználva, irányítva és átalakítva a harag és más érzelmek erejét.

Tanfolyam információ

Az élőben közvetített  tanítási szekciókról felvétel készül, és a későbbiekben elérhetővé tesszük a Learning Center-ben. Kérjük, hogy minél több élő közvetítésen vegyél részt, így részt tudsz venni a kérdés-felelek szekción is és a közös gyakorláson is. A szóbeli átadásról és a meghatalmazásról nem készül felvétel, ehhez az élő közvetítésen való részvétel szükséges.

Időpont:

Közép-Európa 

CSÜTÖRTÖK 2024. december 26.

21:30 – 23:00 – Év végi nyilvános tanítás: Használd az elméd: Hogyan fejleszthetünk ki megkülönböztető tudatosságot az ösvényen?

PÉNTEK 2024. december 27.

23:30 – 1:00 (2024. december 28., SZOMBAT) – 1. Felkészülés a meghatalmazásra

SZOMBAT 2024. december 28.

3:00 – 5:00 – 2. rész: Vadzsrapáni meghatalmazás és szóbeli átadás

6:00 – 7:30 – 3. rész: Vadzsrapáni gyakorlat

9:30 – 11:00 – 4. rész: Vadzsrapáni és a Kálacsakra vonal

23:30 – 1:00 (2024. december 29. VASÁRNAP) – 5.: Vadzsrapáni gyakorlat

VASÁRNAP 2024. december 29.

3:00 – 5:00 – 6.: A Tantra és munka az érzelmekkel, különösen a haraggal

6:00 – 7:30 – 7.: Vadzsrapáni gyakorlat

9:30 – 11:00 – 8.: Vadzsrapáni gyakorlat és kérdés-felelet Rinpocséval

23:00 – 12:30 (2024. december 30., HÉTFŐ) – 9.: Záró gyakorlás

Felajánlás Rinpocsénak
Ha virtuálisan szeretnél adományt felajánlani Rinpocsénak, akkor itt, a Dzokden weboldalán teheted meg. A Dzokdennek nyújtott összes adomány szabad felhasználású hozzájárulás, amely lehetővé teszi számunkra a Rinpocse projektjeire szánt alapok kezelését fontosságuk szerint.

TOVÁBBI KÉRDÉSEK

e-mail: [email protected]

Foglalás az eseményre

Form/ticket icon ikon
Szponzor programdíj
$150 USD
Form/up small icon ikon Form/down small icon ikon
Elérhető Jegyek: Korlátlan

Ez egy jegyet biztosít online vagy személyesen. Ennek az összegnek a befizetése segít azoknak, akik nem engedhetik meg maguknak, hogy felajánlást tegyenek az eseményen való részvételre. Emellett segít az esemény és a hozzá hasonló rendezvények szponzorálásában is.

A "Szponzor programdíj" jegy elkelt. Megpróbálhat egy másik jegyet vagy egy másik időpontot.
Form/ticket icon ikon
Normál programdíj
$90 USD
Form/up small icon ikon Form/down small icon ikon
Elérhető Jegyek: Korlátlan

Egy jegy a személyes vagy online részvételre.

A "Normál programdíj" jegy elkelt. Megpróbálhat egy másik jegyet vagy egy másik időpontot.
Form/ticket icon ikon
Kedvezményes programdíj
$40 USD
Form/up small icon ikon Form/down small icon ikon
Elérhető Jegyek: Korlátlan

A korlátozott jövedelemmel vagy részvételi lehetőséggel rendelkezők számára a csökkentett programdíj. Ha szerzetesi tag vagy, küldj e-mailt a [email protected] címre a díjmentességért. Senkit sem utasítunk el pénzhiány miatt az online részvételre. Ha további segítségre van szükséged, írj a [email protected] e-mail címre.

A "Kedvezményes programdíj" jegy elkelt. Megpróbálhat egy másik jegyet vagy egy másik időpontot.
Címkék:

dátum

Dec 27 - 30 2024

időpont

Melbourne, Australia Timezone
Egész nap

Helyi idő

  • Időzóna: America/Los_Angeles
  • Dátum: Dec 26 - 29 2024
  • Idő: Egész nap

helyszín

Tibetan Rime Buddhist Institute
kategória

Szervező

Tibetan Buddhist Rimé Institute
Telefon
61 3 9754 6212
E-mail
[email protected]
Honlap
https://rimebuddhism.com

Egyéb szervezők

REGISZTRÁCIÓ

Beszélő

  • Khentrul Rinpoche
    Khentrul Rinpoche
    Miatt Jonang Kalachakra

    Khentrul Rinpocsé Dzsamphel Lodrö a Dzokden alapítója és igazgatója. Rinpocse az alábbi könyvek szerzője: A szent igazságod feltárása I. II. III. kötet, A nagy középút: A más-üresség dzsonang nézetének magyarázata, Boldogabb élet, A mélységes ösvény rejtett kincse.

    Rinpoché életének első 20 évét jakpásztorként, mantrákat kántálva élte a tibeti fennsíkon. A bódhiszattvák ösztönzésére elhagyta családját, és különféle kolostorokban tanult, az összes tibeti buddhista hagyomány, több mint huszonöt mesterének irányítása alatt. Felekezeti elfogultságtól mentes megközelítése miatt Rimé (elfogulatlan) Mester címet kapott, és a híres Kálacsakra mester, Ngawang Chözin Gyatso reinkarnációjaként azonosították. Míg tanításainak középpontjában az a felismerés áll, hogy a világ minden szellemi hagyományának sokfélesége nagy jelentőséggel bír; ő maga a Jonang-Shambhala hagyományra összpontosít. A Kálacsakra (az idő kereke) tanításai mélységes módszereket tartalmaznak a külső környezetünk, illetve a testünk és tudatunk belső világának harmonizálására, hogy végül elérjük a béke és a harmónia aranykorát (dzokden).

X
QR-kód