fbpx
Home Estados Unidos de América Online A Shambhalát védelmező Marícsi meghatalmazása Khentrul Rinpocséval

A Shambhalát védelmező Marícsi meghatalmazása Khentrul Rinpocséval

Ez az esemény online és személyesen is elérhető.

Az esemény tartalmazza:
– Maricsi Tárá meghatalmazása
– 2 Marícsi Szádhana szóbeli átadása
– Tanítás Marícsiról és Shambhaláról

Marícsi istennő, a 21. Tárá és Shambhala Dharmavédelmezője

A ragyogó Marícsi istennő, a 21. Tárá, aki a felkelő nap előtt jár. Ő Kalapa Dharmavédelmezője Shambhala tiszta földjének közepén. Dzsecün Táranátha Táráról szóló tanításaiban ő a Tárá gyakorlat beteljesítő szakaszában van. Nagyon erőteljes, csodálatos, a naplementéhez hasonló, tündöklő narancs színű. A hatalmas gyönyör hajnali napját megelőzve, áldásai a nap fénysugaraként mindent áthatnak.

Ázsia-szerte számos hagyományban tisztelet övezi. A kínai asztrológiában a Nagy Göncöl Anyjaként, az asztrológia és mind a 9 bolygó istennőjeként ismerik. Japánban a nindzsa harcosok tisztelik őt a láthatatlanság varázslatos ereje miatt, amelyre minden nindzsa vágyik.

RINPOCSE SZEMÉLYES KAPCSOLATA MARÍCSIVAL

Marícsi (más néven Özer Csenma) akkor lépett Rinpocse életébe, amikor fiatal fiúként jakterelő pásztor volt Tibetben. Kerítések nélkül elég nehéz volt gondoskodni a jakokról, gyakran a jakok a sziklák közé rejtőzködtek, és így az éjszakát a farkasok támadásainak kitéve töltötték. Hogy megvédjék őket, Rinpocse szülei megosztották Rinpocséval a Marícsi mantrát és a belé vetett hitet.

„Nem tudom pontosan, miért, talán azért, mert semmi kétségem nem volt, vagy a különleges kapcsolat miatt, de amikor Marícsi mantráját mondtam, és a jakok védelméért a hagyományos szertartást végeztem, teljesen biztos voltam abban, hogy a jakok biztonságban lesznek az éjszaka folyamán. Soha nem volt gondom azzal, hogy a jakokat megölték a farkasok. Így ezt észben tartottam, és számtalan mantrát mondtam el, amikor vigyáztam rájuk. Később, amikor akadályok merültek fel, mindig rá hagyatkoztam.

Ezért hisznek a tibetiek abban, hogy a Marícsihoz való imádkozás segít. De persze nem mindenki esetében, hiszen ez függ az egyéni kapcsolattól és a hit mértékétől. Minden kétség nélkül hinnünk kell benne. Gyerekkorom óta rendíthetetlenül hiszek Marícsiban, és ez segített abban, hogy életem során szoros kapcsolatot alakítsak ki vele.”

KINEK SZÓL, vagy HOGYAN KÉSZÜLJÜNK FEL?
Egyáltalán nincsenek előfeltételek. Alkalmas minden szintű gyakorló számára. A korábbi buddhista tanulmányok és gyakorlatok hasznosak, de nem kötelezőek. Ha szeretnél felkészülni, elvégezheted az oktatási központunkban elérhető „21 Tárá Gyakorlata” online tanfolyamot.

Kalachakra gyakorlók – Ő a Shambhalához kapcsolódó tiszta föld védelmezője.
Dzokden gyakorlók – Ez a felhatalmazás segíti a Drolmi Kazug Kívánságteljesítő Váza gyakorlatodat.

Közép-európai idő szerint:

VASÁRNAP 2024. szeptember 22.

18:00 – Meghatalmazás és tanítás

21:00 – Szóbeli átadás, tanítás Shambhaláról és Marícsi gyakorlata

HOGYAN MŰKÖDIK AZ ONLINE MEGHATALMAZÁS

1) Minden résztvevőnek, aki meg szeretné kapni a meghatalmazást külön kell regisztrálnia. Fogsz kapni egy megerősítő e-mailt.

2) Egy meghívót fogsz kapni az oktatási központunkba, amely hozzáférést biztosít az egyes szekciók Zoom belépéséhez és egyéb információkhoz. 

3) Ahhoz, hogy a meghatalmazást megkapd, az élő közvetítésen jelen kell lenned, nem készül róla felvétel.

TOVÁBBI KÉRDÉSEK
e-mail: [email protected]

 

Foglalás az eseményre

Form/ticket icon ikon
Szponzor programdíj
$88 USD
Form/up small icon ikon Form/down small icon ikon
Elérhető Jegyek: Korlátlan

Ez egy jegyet biztosít online vagy személyesen. Ennek az összegnek a befizetése segít azoknak, akik nem engedhetik meg maguknak, hogy felajánlást tegyenek az eseményen való részvételre. Emellett segít az esemény és a hozzá hasonló rendezvények szponzorálásában is.

A "Szponzor programdíj" jegy elkelt. Megpróbálhat egy másik jegyet vagy egy másik időpontot.
Form/ticket icon ikon
Normál programdíj
$55 USD
Form/up small icon ikon Form/down small icon ikon
Elérhető Jegyek: Korlátlan

Egy jegy a személyes vagy online részvételre.e.

A "Normál programdíj" jegy elkelt. Megpróbálhat egy másik jegyet vagy egy másik időpontot.
Form/ticket icon ikon
Kedvezményes programdíj
$40 USD
Form/up small icon ikon Form/down small icon ikon
Elérhető Jegyek: Korlátlan

A korlátozott jövedelemmel vagy részvételi lehetőséggel rendelkezők számára a csökkentett programdíj. Ha szerzetesi tag vagy, küldj e-mailt a [email protected] címre a díjmentességért. Senkit sem utasítunk el pénzhiány miatt az online részvételre. Ha további segítségre van szükséged, írj a [email protected] e-mail címre.

A "Kedvezményes programdíj" jegy elkelt. Megpróbálhat egy másik jegyet vagy egy másik időpontot.
Címkék:

dátum

Sep 22 2024

időpont

Boulder, Colorado Timezone
10:00 am - 3:00 pm

Helyi idő

  • Időzóna: America/New_York
  • Dátum: Sep 22 2024
  • Idő: 12:00 pm - 5:00 pm

helyszín

Boulder Shambhala Center
Boulder Shambhala Center
1345 Spruce St. Boulder 80302, CO
Honlap
https://shambhala.org/

Szervező

Dzokden
E-mail
[email protected]
Honlap
https://dzokden.org

Egyéb szervezők

REGISZTRÁCIÓ

Beszélő

  • Khentrul Rinpoche
    Khentrul Rinpoche
    Miatt Jonang Kalachakra

    Khentrul Rinpocsé Dzsamphel Lodrö a Dzokden alapítója és igazgatója. Rinpocse az alábbi könyvek szerzője: A szent igazságod feltárása I. II. III. kötet, A nagy középút: A más-üresség dzsonang nézetének magyarázata, Boldogabb élet, A mélységes ösvény rejtett kincse.

    Rinpoché életének első 20 évét jakpásztorként, mantrákat kántálva élte a tibeti fennsíkon. A bódhiszattvák ösztönzésére elhagyta családját, és különféle kolostorokban tanult, az összes tibeti buddhista hagyomány, több mint huszonöt mesterének irányítása alatt. Felekezeti elfogultságtól mentes megközelítése miatt Rimé (elfogulatlan) Mester címet kapott, és a híres Kálacsakra mester, Ngawang Chözin Gyatso reinkarnációjaként azonosították. Míg tanításainak középpontjában az a felismerés áll, hogy a világ minden szellemi hagyományának sokfélesége nagy jelentőséggel bír; ő maga a Jonang-Shambhala hagyományra összpontosít. A Kálacsakra (az idő kereke) tanításai mélységes módszereket tartalmaznak a külső környezetünk, illetve a testünk és tudatunk belső világának harmonizálására, hogy végül elérjük a béke és a harmónia aranykorát (dzokden).

X
QR-kód